Jensenguppen


KORT FOTALT


Hvem er vi

Jensengruppen består av Rune Jensen, Jon Rosslund og Espen Hauge.


Rune er pianist, låtskriver og vokalist. Han bor i Holmestrand, og er flittig brukt som pianist. Han reiste land og strand rundt med Trygve Hoff i seks år. Torhild Sivertsen, Jonas Fjeld, Sissel Kyrkjebø, Hilde Heltberg og Claudia Scott og Notodden Bluesband har også benyttet seg av Runes tangenter. Han ga ut CD-en Norsk Statsburger med Jensengruppen i 2005, og to av låtene herfra ble A-listet på NRKp1. Ikke verst av en debutant.


Flere av låtene på Jensengruppen's siste CD "En reise i tid og dobbeltrom" blir også stadig spilt på forskjellige radiostasjoner over hele landet.


Jon på perkusjon og sang er bosatt i Andebu. Han har spilt med Linda Kvam, Tord Gustavsen, Odd Børretzen, Lars Martin Myhre og Lars Bremnæs. Jon har skrevet musikken til Erik Byes ”Vår beste dag”.


Espen på bassgitarer og sang bor i Stokke. Han har spilt med bl.a. Janne Schaffer, Cecilia Wennersteen, Tor Endresen, Jahn Teigen + en del revy og teater.Hva gjør vi?
Vi kaller vår musikk for “visefunk for voksne", og ønsker å komme med våre skjeve betraktninger på parforhold som har vart en stund.

…eller som en avis uttrykte det; “Dette er blodig alvor i munter musikk”.

Vi setter også et skrått blikk på kjente og kjære konstellasjoner som: Far/Datter, Sønn/Far, Bestemor/Barnebarn, Arv/Ulver, Krig/Oberst, Tyr/Toreador, Gud/Darwin, Ham/Henne, Ham/Han.


Vår visjon
Jensengruppen skal synge om det som står med liten skrift på livets bruksanvisning ved hjelp av vårt sterkeste våpen; lavmælt, underfundig humor i god musikk.

styremøte


MEET OUR TEAM 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maximus dolor, inquit, brevis est. Egone quaeris, inquit, quid sentiam? Haec paradoca dolor, ut dixi, vitiose.

ADAM KOHN

Title

PHILIP HENDERSON

Title

VICTOR MILLER

Title